ЗСУ взяли під контроль ще два населені пункти на Донеччині, — ISW

Американський аналітичний штаб “ISW” повідомив, що на Донеччині  продовжують точитися бої та вже є чергові прориви української армії.

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Зокрема, як повідомляють у звіті, українські захисники успішно діють на Донецькому напрямку. Ймовірно їм вдалося звільнити населений пункт Шевченко в Донецькій області. Однак Генштаб ЗСУ поки що не підтвердив цю інформацію.

Також зазначається, що ЗСУ успішно форсували річку Оскол на схід від Ізюму і, швидше за все, взяли під контроль населений пункт Маліївка, що знаходиться на адмінкордоні з Донецькою областю.

У звіті додають: українці продовжують протистояти російським окупантам в районі Карпівки, Нового, Рідкодуба та Новосергіївки, що на Донеччині. У разі успіху ЗСУ та звільнення цих територій, українці зможуть взяти позиції противника біля Лимана у оперативне оточення.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev