Знесилені та тяжко хворі: з Донеччини евакуювали виснажених левенят

Волонтери намагаються врятувати життя двом левенятам, яких евакуювали з Донеччини.

Фото UAnimals

Тварини недорозвинені та надто виснажені. Волонтери UAnimals вивезли з Донецької області двох виснажених левенят, життя яких зараз знаходиться на межі. 

Під час огляду з’ясувалося, що у тварин повністю забитий кишківник і через це вони перебувають у критичному стані. Наразі Їм намагаються допомогти у Центрі порятунку диких тварин Київської області.

«Нещодавно евакуювали двох левенят із Донеччини, неймовірно знесилених, безпомічних і тяжко хворих. Найімовірніше левенят годували звичайними кістками, що й призвело до таких тяжких наслідків для здоров’я. Обидва недорозвинені як для свого віку (їм 6−7 місяців, а на вигляд 2), адже не мали відповідного догляду та харчування, а одне — ще й сліпе», — розповідають зоозахисники.

Зараз левенята знаходяться в інтенсивній терапії під постійним наглядом, крапельницями та уколами, щоби вивести їх із критичного стану. Оперативне втручання на даному етапі протипоказане, адже їхні ослаблені організми можуть не впоратися з шоком. Тому наразі ветеринари борються за життя левенят, як тільки можуть.

Для порятунку життя тварин відкрито збір коштів на лікування — волонтери намагаються зібрати на процедури та препарати 50 тис. грн. Долучитися до благодійності можна за посиланням.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev