Близько 400 «двохсотих» росіян: в Макіївці уражено базу окупантів

В окупованій Макіївці — «бавовна» в училищі, де розмістилися мобілізовані росіяни. Ліквідовано близько чотирьох сотень окупантів, серед них — високопоставлені командири рф. 

Близько 400 «двохсотих» росіян: в Макіївці уражено базу окупантів

У Макіївці на Донеччині росіяни влаштували свою базу на території училища №19, розмістивши там понад тисячу особового складу вояк. У новорічну ніч точними ударами будівлю було зруйновано, а разом із тим — ліквідовано більшість окупантів. Про це у своїх Телеграм-каналах пишуть блогери Фашик Донецький та Добрий Шубін. 

«Будівлі більш немає. Зовсім. Усі ракети — у ціль. Сам Да Вінчі не зробив би краще. А ще — Хімарсята зробили це точно у новорічну годину. Це — найкращій подарунок під ялинку у моєму житті», — написав Добрий Шубін. 

За попередньою інформацією, ворог втратив вбитими 350-400 осіб. 

«Понад триста поранених. Знищено трьох високопоставлених командирів з росії», — підтверджує Фашик Донецький. 

Ліквідованих «мобіків» вже у найближчі дні хотіли кинути для посилення наступу на Донеччині, однак тепер рашисти поїдуть додому у чорних пакетах. 

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev