Безкоштовне зомбування за новітніми технологіями: окупанти відкривають нові горизонти для пропаганди

На захоплених територіях Донбасу окупанти встановлюють супутникові антени із безкоштовними російськими каналами.

Безкоштовне зомбування за новітніми технологіями: окупанти відкривають нові горизонти для пропаганди

Мешканців тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей, Криму забезпечено новим безкоштовним джерелом отримання пропаганди від російських «змі»: на захоплених територіях встановлюють супутникові антени із безкоштовними російськими каналами.

Росзмі повідомляють, що в рамках проєкту «Русскій мір» за підтримки загальноросійського народного фонду, зокрема в т.з. «лнр», вже встановлено сім антен супутникового російського ТБ.

Одними з перших доступ до зомбопотоку отримали дві багатодітні родини зі Станиці Луганської, які, як їх цитують пропагандисти, дуже раді та вдячні «рускому міру».

Антени встановлюють не лише на новоокупованих територіях, а й в населених пунктах, захоплених у 2014 році. Для отримання вільного доступу до каналів зомбування мешканцям населених пунктів потрібно заявити про своє бажання окупаційним адміністраціям.

Обладнання для прийому сигналу та їх монтаж — безкоштовні для кінцевого споживача роспропаганди. Транслюватимуться через супутник 20 загальноросійських «обов’язкових» та розважальних каналів.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev