Два російські дрони за 5 хвилин: боєць Луганської тероборони збив ворожі безпілотники

Боєць Луганської окремої бригади територіальної оборони з позивним «Бусінка» розповів, як він за 5 хвилин збив з автомата два ворожих розвідувальних дрони.

Скрін відео Сил тероборони

Відеозаписом поділилися «Сили територіальної оборони».

На позицію до бійців Луганської окремої бригади територіальної оборони прилетів дрон. Хлопці згадують, що він кружляв навколо позиції хвилин 20, а тому військові вирішили по ньому стріляти. Кажуть, що ганялися за ним довго і витратили з 20 патронів. Таким чином 21-річному службовцю на псевдо «Бусінка» вдалося його збити.

Захисник розповідає, що збив безпілотник після того, як прострелив корпус. А вже за кілька хвилин прилетів інший дрон — аби знайти перший. Цей теж вдалося прострелити і він загорівся в повітрі. Це все зайняло близько 5 хвилин. Службовець ділиться — другий безпілотник, на відміну від першого, летів низько, бо шукав перший, тому збити його була більша ймовірність.

«Коли вони літають низько, їх збити просто. Головне знати, як пристріляна ваша зброя», — переконує тероборонівець.






Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev