ФОТО. Держслужбовці та директорки шкіл: хто на Луганщині перейшов до окупантів

На співпраці з російськими загарбниками виявлено нових осіб з-поміж жителів тимчасово окупованих територій Луганщини.

Фото з ТГ-каналу Зрадники Луганщини

Місцеві мешканці продовжують повідомляти про нових колаборантів через чат-боти. Серед нових викриттів — працівники державного сектору та освітянки.

Пивоварова Анастасія Андріївна — раніше працювала на посаді начальника економіки управління економіки Сєвєродонецької ВЦА. Після приходу окупантів і захоплення Сєвєродонецька повернулася до міста і пішла з ними на співпрацю.  За повідомленнями місцевих, Пивоварова зливала ворогу інформацію, до якої мала доступ, за що була призначена першим заступником «міського голови» Сєвєродонецька при окупантах.

Анастасія Пивоварова/фото ТГ-канал Зрадники Луганщини Анастасія Пивоварова/фото ТГ-канал Зрадники Луганщини

Ще одна шанувальниця ідей «руського миру» — Соколова Дар'я Анатоліївна. Працевлаштувалася до Новоайдарського РАГСу "ЛНР" та обіймає посаду заступника.

Окрім видачі фейкових документів невизнаної «республіки», Соколова ще й активно пропагує прихильність до окупантів та порушення територіальної цілісності України.

Фото з ТГ-каналу Зрадники Луганщини Фото з ТГ-каналу Зрадники Луганщини

Ще одного колаборанта виявлено у Новопсков — А.П. Бурдін пішов на співпрацю з окупантами та був призначений начальником в справах надзвичайних ситуацій окупаційної адміністрації Новопсковського району. Зараз активно бере участь в організації незаконного референдуму щодо порушення територіальної цілісності України.

Фото з ТГ-каналу Зрадники Луганщини Фото з ТГ-каналу Зрадники Луганщини

Кошель Андрій Миколайович — раніше працював у юстиції Сватового. Після приходу окупантів, запропонував їм свої послуги та був призначений на посаду начальника юстиції Сватового, але вже окупаційної влади «ЛНР».  Також займався раніше незаконною торгівлею пальним. Зараз активно агітує за «руський мир».

Фото з ТГ-каналу Зрадники Луганщини Фото з ТГ-каналу Зрадники Луганщини

 Воробйова Аліна Станіславівна - новоспечена директорка Марківської гімназії. В Україні працювала заступником директора в Марківському аграрному ліцеї, після окупації добровільно пішла на співпрацю з рашистами. Разом з чоловіком, Воробйовим Богданом Дмитровичем, вчителем історії, активно впроваджують програми окупантів, при цьому знищуючи українські освітні програми. Підтримують входження Марківщини до складу країни агресора.

Фото з ТГ-каналу Зрадники Луганщини Фото з ТГ-каналу Зрадники Луганщини

Сироватка Світлана —  нова директорка Краснопільської школи Марківської селищної ради. Після приходу окупантів спочатку ділилася із ними інформацією про своїх односельців і у кого може бути негативне відношення до окупантів. Потім запропонувала свої послуги на посаді директора Краснопільської школи Марківської селищної ради. В Україні працювала вчителем математики. Зараз за вказівкою окупаційної влади активно запроваджує програми окупантів. Підтримує окупацію українських територій.

Фото з ТГ-каналу Зрадники Луганщини Фото з ТГ-каналу Зрадники Луганщини

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev