Інформаційний вакуум: три доби на тимчасово окупованих територіях Луганщини немає інтернету

Відключити мобільний інтернет для «підвищення обороноздатності» та без зайвих перепон втекти на територію рф: окупанти та їх посіпаки залишили людей на окупованій території без зв'язку, аби встигнути «тактично передислокуватися» з Луганської області до приходу ЗСУ.

Інформаційний вакуум: три доби на тимчасово окупованих територіях Луганщини немає інтернету

Декілька днів поспіль на захоплених територіях глушиться мобільний інтернет єдиного в «лнр» мобільного оператора «Лугаком». У поясненнях причин явища в колцентрі зазначають, що це зроблено для «обеспечения обороноспособности и боеспособности республики». 

Користувачі соцмереж зазначають, що раніше таке робилось під час руху колон рашистської техніки, проте відбувалось це точково та періодично. Мобільний інтернет вимикали задля унеможливлення оперативного інформування українських військових партизанами на окупованих територіях про маршрути переміщення загарбників. 

Натепер мобільний інтернет заглушено майже цілодобово.

Поряд із тим окупанти і далі зазначають, що панікувати не потрібно і на території так званої республіки нічого екстраординарного не відбувається. На тлі черг з цивільних автівок на кордоні з рф та пунктах пропуску у Щасті та Станиці Луганській, а також колон техніки рашистів, які хаотично рухаються захопленими населеними пунктами, такі завірення викликають сумніви. 

Гроші за ненадання послуг оператор не повертає, що викликає обурення у мешканців окупованого регіону.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev