«Люди просто зникають»: російські окупанти облаштували катівню в центрі Маріуполя

Російські окупанти продовжують геноцид українців у Маріуполі. 

Російські окупанти облаштували катівню в центрі Маріуполя

У захопленому росіянами Маріуполі не вщухають фільтраційні процедури від окупантів. Черги не меншають, а нелюдяність зростає, констатує радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко.

Основним пунктом фільтрації є будівля Центрального районного відділку поліції — саме тут розташувались працівники фсб росії та слідчого комітету. 

«Окрім того, маємо підтверджену джерелами інформацію, що саме в будівлі Центрального райвідділку поліці фсб влаштувати катівню», — повідомив Андрющенко.

У будівлі утримують «підозрілих» та тортурами вибивають зізнання у співпраці з Україною. На відміну від попередньої практики, до Оленівської тюрми людей не вивозять до отримання всіх необхідних свідчень.

«Після для так званого суду — або етапують в Донецьке СІЗО, або люди просто зникають. Геноцид українців в Маріуполі не закінчується», — наголошує радник міського голови. 

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся! 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev