Від початку вторгнення росіяни на Донеччині пошкодили 66 спортивних споруд

Збитки, які окупанти завдали спортивному господарству Донецької області, становлять більш ніж 3,5 млрд гривень.

Фото: ДонОва

Російські окупанти від початку повномасштабного вторгнення зруйнували понад 300 спортивних об'єктів в Україні. Найбільше постраждали заклади на Донеччині, тут пошкоджено 66 спортивних споруд. Про це заявив на брифінгу начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик.

Разом з тим, Маріуполь став осередком руйнації. Росіяни зруйнували у місті відреконструйований плавбасейн «Нептун», що відповідав вимогам проведення міжнародних змагань не менше ніж з 5 олімпійських видів спорту. Зазнав руйнації також легкоатлетичний манеж та інші спорткомплекси.

Багато пошкоджень є і в Бахмуті. Зруйновано сучасний велокомплекс зі спеціалізованою трасою BMX у Лимані. В ньому — 14 стадіонів, 11 спортивних комплексів для ДЮСШ, плавбасейни, льодові арени та інші об`єкти.

Як зазначили в ДонОВА, збитки, завдані росіянами спортивному господарству Донеччини, оцінюють в більш ніж 3,5 млрд гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Газ вимкнули, світло теж, а в будинках «хазяйнують» щури: будні українських міст під окупацією

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev