Мешканців Луганщини та Донеччини закликають обмежити використання електроенергії

Якщо цього не зробити, існує високий ризик спричинити тимчасові відключення. 

Сьогодні з 7:00 до 23:00 в Україні вводять обмеження постачання електроенергії.

Відтак, мешканців Донеччини та Луганщини просять не нехтувати проханням і мінімізувати користування електрикою. 

"Сьогодні росіяни знову завдали шкоди нашій енергетичній інфраструктурі – можливості генерації електрики обмежені.

Прошу всіх мінімізувати використання електрики завтра з 7 до 23 години. Якщо цього не зробити, існує високий ризик спричинити тимчасові відключення, - наголошує начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко. - Закликаю жителів Донеччини до громадянської відповідальності! Обмежити споживання електрики завтра – це питання державної ваги!" – заявив голова Донецької ОВА Павло Кириленко. 

"Будуть відключення електроенергії. По всій країні. Звучить жахливо, егеж. Якщо не прочитати далі заголовку або читати проросійське лайно. 

У підсумку анонсовано максимум 4 години на регіон. 4 години без електрики. Та в більшості навіть ноут або телефон не встигне розрядитися.

Просто зарядить power банки. Не паліть світло просто так. І головне - в окопі взагалі з електрикою не завжди. Подумайте про це", – наголосив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко. 

"Ми просимо з 7 ранку до 23 години вечора мінімізувати користування електроенергією. 

Міських голов уже повідомлено. Також буде обмежено освітлення міст", — додає заступник глави офісу президента Кирило Тимошенко в ефірі телемарафону.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!  

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev