Мирноградський центр первинної меддопомоги відкрив відділення у Кропивницькому

Мирноградський центр первинної меддопомоги частково переїхав до Кропивницького. Ще одне додаткове відділення незабаром відкриють у Дніпрі.

Мирноградський центр первинної меддопомоги відкрив відділення у Кропивницьку/ Фото: Мирноградська МВА

Через погіршення ситуації на фронті і близькості до лінії фронту Мирноградський центр первинної медико-санітарної допомоги відкрив додаткове місце надання консультативних послуг для жителів Мирноградської громади у місті Кропивницький. Відділення працює за адресою: вулиця Чміленка, буд 73, офіс № 2, про це інформує Мирноградська МВА.

На сьогодні за вказаною адресою консультативні послуги та прийом пацієнтів надають три лікарі:

— Нечик Валентина Анатоліївна — 631 583 544

— Нечик Микола Павлович

— Гальченко Тетяна Миколаївна — 631 584 579

З наступного тижня починає роботу ще один пункт надання консультативних послуг лікарями загальної практики сімейної медицини КНП «Мирноградський центр первинної медико-санітарної допомоги» в місті Дніпро, за адресою: вулиця Вознесенського буд 41.

Для більш детальної інформації можна звернутись до лікаря — Ташликової Галини Валеріївни за номером телефону: 631 584 662.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev