Мобілізовані чмобіки кашляють кров’ю та мляві: росіяни скаржаться на те, що в один барак зігнали “доходяг”

Мобілізовані російські солдати у місті Коврове організували бунт: їх, хворих і немічних, зібрали понад сотню в одному бараці. І вже там з’ясувалося, що більшість мобілізованих кашляють кров’ю і погано себе почувають.

Таке відео опублікував Олександр Жихаров, заступник командира третього взводу одного з русацьких взводів.

“З 12 числа нас, 125 чоловіків, загнали в барак, в якому мають перебувати 60 осіб. Через три дні почали всі дохать, у багатьох – харкота з кров’ю. Медичні картки роздали тільки сьогодні кожному, і в жодного не вписаний жодного призначення – ні уколів, ні призначень. Він від нас просто тікає! Це лейтенант Ігор Бабтистський. А нам уже три дні кололи щось!” – обурюються солдати.

Вони скаржаться на неналежні умови утримання: усіх їх досі не розділили по кубриках і тримають без організованих карантинних зон. Медкерівництво, відповідно, усіх уникає.

“Нам таку “шляпу” дають на три дні, і то. якщо тільки сильно попросиш. Тут написали направлення на флюорографію, а такого тут немає – є тільки машини. І нас за свої гроші посилають у місто шукать якусь лікарню, самому проходить це все. І це нас – хворих, яким колять антибіотики, після яких взагалі не можна ходить, майже неможливо! Це неприпустимо, це воєнний злочин, це суворе порушення!” –  ледь не крізь сльози скаржаться русаки. 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev