Мобілізовані російські зеки втекли з позицій на Старобільщині

Зі Старобільщини повідомляють, що в районі тривають пошуки мобілізованих в'язнів, які втекли з позицій. Розшукові дії ведуться по домівках мирних жителів. 

Колаж з фото сайтів РБК та Трибун

«Чмобіки» не витримують тиску з боку ЗСУ та тікають за першої можливості, а чого ще було очікувати від зеків, які вирвалися на волю, — повідомляють регіональні інтернет-ресурси. — Окрім страху та можливості наживи, їх нічого не тримає, на відміну від мотивації наших хлопців, які боронять власну країну та рідних».

Зазначимо, сьогодні в ефірі національного марафону голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив, що українські військові продовжують просуватися вперед на напрямках Сватового та Кремінної. Погодні умови заважають пришвидшити темп — техніка грузне через дощі. Тому військові очікують морозів. Поблизу Білогорівки ЗСУ відбили наступи окупантів.

Гайдай повідомив, що окупанти підтягують до Луганської області більше резервів, серед яких і кадирівці, і регулярні війська, і свіжомобілізовані громадяни рф, і завербовані російською ПВК «Вагнер» зеки, а також мобілізовані з «лднр».

«Зі Сватового-Кремінної кожна лісосмуга завалена трупами російських солдатів. Ніхто їх не забирає. Вони просто постійно йдуть по своїм же трупам», — сказав голова Луганської ОВА.

Раніше військово-політичний оглядач Олександр Коваленко висловив думку, що командування російських окупаційних військ (РОВ) усвідомлює, що так само як на правобережці Херсонщини, в районі Сватового їм найближчим часом доведеться ухвалювати «непросте» рішення. Адже та ситуація, яка там вимальовується, поки що не має чітких контурів, але дуже відчутна як оперативне оточення. 

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev