На Донеччині відбудеться традиційний патріотичний автопробіг до Дня Незалежності України

Громадськість західної частини Донеччини разом з військовими проїдуть прифронтовими містами і селами у донецькому напрямку з українськими прапорами, щоб відзначити День Державного Прапора і День Незалежності України.

Автопробіг стартує 24 серпня у Покровську Донецької области, передає ІА «Вчасно». 

Цю патріотичну традицію започаткували місцеві активісти з 2014 року, їх підтримали громадські організації Покровська та інших міст, військові і міська рада. Перший автопробіг з українськими флагами зібрав близько 50 машин — з того часу кількість бажаючих проїхати у колоні збільшується. 

Патріотичний автопробіг, 2016 рік Патріотичний автопробіг, 2016 рікТакож змінюється і ставлення людей до такої патріотичної події — якщо раніше мало хто це підтримував у західному Донбасі, і учасники автопробігу бачили лише мовчазні погляди, то останні роки люди посміхаються та вітають активістів. 

Цього року збір машин для автопробігу починається о 10:30 на площі ім.Шибанкова (біля багатопрофільної гімназії, Палаца культури). Старт об 11:00.

Маршрут: вулиці міста Покровська – Лисівка - Новогродівка – Миколаївка – Желанне – Новоселівка Перша - зупинка біля пам’ятника загиблим бійцям 93 ОМБр - Уманське –– Нетайлове – зупинка біля пам’ятного місця загиблого екіпажу танку 93 ОМБр – Карлівка (зупинка кава-брейк) - Покровськ.

Для участі запрошуються всі бажаючі з Покровська та інших міст Донеччини. За додатковою інформацією звертатися до сектору з питань внутрішньої політики міської ради: пл.Шибанкова, 11, каб. 23, конт. тел. (+380623) 521961.

Патріотичний автопробіг, 2016 рік Патріотичний автопробіг, 2016 рік

Патріотичний автопробіг, 2015 рік Патріотичний автопробіг, 2015 рік

Патріотичний автопробіг, 2015 рік Патріотичний автопробіг, 2015 рік

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev