На Донеччині ворог не просунувся, ЗСУ мужньо тримають оборону, — Кириленко

Збройні сили Україну мужньо тримають оборону за всім напрямками у Донецькій області, готуючись у подальшому очищати територію від окупантів.

Фото: Генеральний штаб ЗСУ

Наступ росіян на Донбасі прокоментував в ефірі телеканалу «Рада» голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

Так, наступальні дії ворога по Луганському напрямку — Сєвєродонецьк, Лисичанськ — пов’язані з тотальними і, на жаль, уже постійними обстрілами міста Бахмут, де ворог хоче досягти своєї тактичної мети по захопленню всієї території Луганської області.

«На Донеччині — це Лиманський, Святогірський напрямки та вихід на Слов’янськ, Краматорськ. Ворог по своїм позиціям не просунувся, успіху не мав. Як і не мав на Донецькому напрямку — це Авдіївка, Мар’їнка, Красногорівка. Збройні сили мужньо тримають оборону. Накопичуємо все, що необхідно, працюємо злагоджено, сконцентровано, щоб у подальшому наступив той необхідний переломний момент, коли ми можемо казати і про очищення нашої території», — сказав він.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev