ВІДЕО. «Не псуйте собі нерви та не поширюйте фейки, Бахмут наш», — українські захисники

Бої у Бахмуті тривають — окупанти продовжують суїцидальні для них атаки.

Ілюстративне фото: Слово і Діло

Обстановка на Бахмутському напрямку, зокрема в самому місті незмінна. Лінія фронту тримається, українські військові на своїх позиціях утримують рубежі. Рашисти, своєю чергою, продовжують масовано обстрілювати населений пункт, роблять безрезультатні спроби штурму. 

Окрім того, українські воїни просять не поширювати фейки і не псувати собі нерви. 

«Щодо оперативної обстановки станом на 22 грудня. Усе як вчора, як позавчора, без змін. Лінія фронту тримається. Всі на своїх позиціях тримають визначені рубежі. У нас нічого нового… Штурми, масовані обстріли. Суїцидальні атаки. Оборона стоїть», — йдеться у свіжому відеозверненні бійців 93-ї ОМБр.

«Бої тривають, але Бахмут наш, його не здамо. Я вже неодноразово це казав. Бахмут — це Україна і завжди буде нею. І не вірте фейкам. Чесно кажучи, трохи бісить, коли читаєш усі ці коментарі, що окупанти зайшли, паніка, що все пропало. Заспокойтеся, не псуйте собі нерви», — звертаються до українців військові.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev