Окупанти намагаються наступати на бахмутському та авдіївському напрямках – Генштаб

Сили оборони України минулої доби відбили низку атак окупантів на сході країни.

"Противник намагається утримати тимчасово захоплені території, зосереджує зусилля на стримуванні дій сил оборони на окремих напрямках, разом із тим не залишає спроб вести наступальні дії на бахмутському та авдіївському напрямках", – йдеться в ранковому зведенні Генштабу ЗСУ 18 жовтня.

Як уточнили в Генштабі, минулої доби українські підрозділи відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Берестове Харківської області; Бахмутське, Іванград, Кліщіївка, Первомайське і Мар'їнка Донецької області.

Авіація сил оборони минулої доби завдала 22 ударів. Уражено 18 районів зосередження озброєння та військової техніки, опорний пункт, а також три позиції зенітних ракетних комплексів росіян. Підрозділи протиповітряної оборони збили три крилаті ракети.

Крім того, українські ракетні війська та артилерія вразили пункт управління, район зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, два об'єкти ППО та артилерії, один склад боєприпасів та інші військові цілі противника.
 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev