Орки-прокурори: на Попаснянщині створили псевдпрокуратуру «лнр»

Хто очолив фейковий орган окупаційної влади? 

Орки-прокурори: на Попаснянщині створили псевдпрокуратуру «лнр»

5 липня окупанти «лнр» відрапортували про початок роботи псевдопрокуратури Попаснянського району. Того ж дня стало відомо про призначення виконуючого обов’язки керівника фейкового органу, передає «Вчасно». 

Ним став 46-річний Володимир Розовенко, який давно фігурує у базі «Миротворець». У 2016 році він був навіть оголошений у розшук в Україні за статтею щодо створення терористичної групи чи терористичної організації.

Народився у Перевальському районі Луганщини. До цього займав посаду заступника прокурора окупованого міста Алчевськ.

Перше, що зробила новостворена «прокуратура» — це знищили в одній зі шкіл району патріотичну літературу. Це варварство в них має назву «робота з виявлення в загальноосвітніх та дошкільних закладах друкованих, літературних та інших видань, що пропагують культ нацизму, фашизму, насильства, прихильності ідеології «бандерівців», УПА, УНА УНСО».

Окрім репресій, також серед обов’язків «прокурорів» — роздача гуманітарної допомоги мирним мешканцям. Звільнивши людей від комфортного життя, окупанти цинічно брешуть про підтримку цивільного населення.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!  

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev