Особистий розвиток та гроші на власну справу: підбірка можливостей для ветеранів та їхніх родин

Український ветеранський фонд зібрав підбірку можливостей для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин. 

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Можливість прокачати свої софт-скіли: лідерство, комунікації, вирішення конфліктів, ділові комунікації, навички самопрезентації. Навчальний курс від Програми реінтеграції ветеранів IREX триватиме з січня по березень. Деталі ТУТ.

Перший  крок що б потрапити на полиці магазинів: ветерани, які мають виробництво продуктів, можуть продавати свою продукцію під торговою маркою “Створено захисниками” (у межах проєкту для малих виробників “Лавка Традицій”). Щоб взяти участь: заповніть заявку.

Отримання фаху у кібербезпеці: ветерани та ветеранки можуть перекваліфікуватися на кіберфахівців, завдяки проєкту “Veterano Cyber Cluster”. Перший набір та перші курси з навчання триватимуть 2 місяці орієнтовно з 1 лютого до 1 квітня 2023 року в режимі онлайн в зручний час. Деталі ТУТ.

Кризова підтримка телефоном: щоденно працює гаряча лінія підтримки для захисників та членів їхніх родин від Українського ветеранського фонду. Лінія підтримки доступна щодня та цілодобово за номером: 0 800 33 20 29.

Чат-бот для військових: УВФ має телеграм-бот: https://t.me/ua_veteran_bot

У боті ви можете:

- залишити запит на пошук амуніції

- отримати інформацію про мобілізацію, евакуацію, гуманітарну допомогу

- родини загиблих зможуть отримати консультацію.

Закупівля обладнання для ветеранського бізнесу: ветерани та ветеранки, близькі родичі полеглих учасників бойових дій можуть подати заявки на відшкодування 20 тисяч гривень для купівлі генераторів, акумуляторів, ноутбуків та іншого необхідного обладнання для ведення бізнесу. Гроші відшкодовує Український ветеранський фонд. Деталі ТУТ.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev