Освоювала міжнародні та бюджетні кошти, але без роздумів стала колаборанткою: чергова зрадниця України на Луганщині

Колишня директорка «Центру надання соціальних послуг» Кремінської міської ради Ірина Смага здійснила «негативний підйом» по кар’єрних сходинках і з української держслужбовиці перетворилась на посіпаку рашистів.

Колишня директорка «Центру надання соціальних послуг» Кремінської міської ради Ірина Смага - нововиявлена зрадниця України

Ірина Смага займалась соціальним напрямком в Кремінній. Очолювана нею установа освоювала кошти міжнародних організацій та українських платників податків. За підтримки держави та донорів в Кремінній реалізовувались проєкти, націлені на покращення життя вразливих верств населення.

Обіймаючи посаду голови ГО “Кремінський центр регіонального розвитку «Наша громада», а згодом і директорки «Центру надання соціальних послуг», жінка радо рапортувала про впровадження соціально спрямованих нововведень.

Тепер Смага на посаді «заступниці голови Кремінської міської адміністрації» розповідає про рашистські злочини проти громади, викривлює інформацію на користь окупантів та звинувачує Україну й ЗСУ в обстрілах населеного пункту.

«Замглавы администрации сообщила, что киевские силовики намеренно обстреливают объекты гражданской инфраструктуры», — пишуть сепаратистські «змі».

Заступниця окупаційного гауляйтера публічно дякує рашистам за «гуманітарну допомогу», в той час, коли місцевих мешканців тероризують представники «народної міліції лнр», вилучаючи мобільні телефони та планшети, викликаючи на допит проукраїнських кремінян, яких «здають» місцеві прихильники «руського миру».

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev