Підприємцям Донеччини пропонують до 25 тис. грн на розвиток власного сільского господарства 

Сaritas Краматорськ оголошує про початок проекту «Гранти на підтримку приватного сільського господарства» в Донецькій області.

Фото з відкритих джерел

В рамках проекту на одне домогосподарство виділяється сума від 7 500 до 25 000 грн на відновлення або розвиток власного сільського господарства з метою забезпечення себе необхідними продуктами харчування на тривалий період, йдеться в повідомленні організаторів.

Грант може бути витрачений на закупівлю тварин, птиці, насіння, обладнання для ведення сільського господарства, матеріали для тепличного господарства або дрібний ремонт господарчих будівель, необхідних для сільськогосподарської діяльності.

Грант не може бути витрачений на цілі, заборонені законодавством України, на оплату боргових зобов'язань, навчання і придбання нерухомості.

Заявку на отримання гранту можуть подати внутрішньо переміщені особи та місцеві жителі у віці від 18 до 60 років, які проживають в сільській місцевості, Олександрівського, Слов'янського, Костянтинівського, Бахмутського, Лиманського районів Донецької області; без постійного джерела доходу; основним джерелом продуктів для всього домогосподарства є приватне сільське господарство; мають або здобувають досвід в рослинництві, вирощуванні худоби, переробленні сільськогосподарської сировини або наданні сільськогосподарських послуг; які не отримували раніше гранти від МБФ «Карітас України» або інших організацій на початок відновлення або розвиток бізнесу або сільськогосподарської діяльності.

Щоб взяти участь в проекті, необхідно заповнити заявку. В електронному вигляді заявку можна завантажити за посиланням та відправити на адресу [email protected].

Заявки приймаються до 15 березня 2018 року.

КОНТАКТИ:

БО «БФ «Карітас Краматорськ»

м. Краматорськ, пр. Миру, 5

Телефон: +38 050-413-4901 експерт з рослинництва, 050-305-7004 експерт з тваринництва, 

+38 050-337-2654 координатор проекту 

Електронна адреса: [email protected]

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev