Покращення заради «референдуму»: на новоокупованих територіях закипіла показова робота 

На окупованих територіях тривалий час люди жалілись на погіршення життя. Високі ціни на продукти та паливо розвіяли романтику «руського міру». Протягом минулого тижня ситуація змінилась. Причиною місцеві вважають «референдум».

Покращення заради «референдуму»: на новоокупованих територіях закипіла показова робота 

Новопсковщина чинила супротив до окупації і під час неї. Проте сил проукраїнських громадян не вистачило, аби вистояти перед окупантами. Після тривалого часу погіршення життя людей всупереч обіцянкам росії зробити рай в республіці, місцеві побачили тотальний сплеск бурхливої діяльності окупантів. 

«В нас тут будують дорогу з Танюшівки на Новопсков. Повним ходом ідуть підготовчі роботи: зрізають старий шар, корчують посадки вздовж дороги. Приймають на роботу місцеве населення. Відновлюють покинуту років 15 тому заправку, газ вже продають, зараз возяться з ємностями на бензин і солярку», — повідомляє власне джерело «Вчасно» з окупованого Білолуцька. 

Тамтешні мешканці пов'язують активну діяльність окупантів із прийдешнім «референдумом», який росіяни переносять з 11 вересня на більш ранній час. 

«Ще народ натовпами їде в російські Ровеньки та оформлює допомогу по 10 000 рублів. Дивлячись на все це, можна прогнозувати, як населення проголосує на так званому референдумі», — додає співрозмовник. 

Активна пропаганда допомагає окупантам переманювати на свій бік місцеве проросійське населення. Під дією російських пропагандистів, які з телеекранів доповідають про так звані здобутки та перемоги росії, люди на захоплених територіях досі не розуміють небезпеки з боку росіян в оголошенні ядерного супротиву в разі так званого приєднання самопроголошеної «лнр» до країни-агресорки. 

«Нічого вони не розуміють. Розуміючих одиниці. Інші досі впевнені, що то «нацики» обстрілюють міста», — додає джерело.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev