Пушилін зник, його місцезнаходження наразі невідоме, - Андрющенко

Ватажок так званої "днр" денис пушилін зник - його місцеперебування наразі невідоме.

Ватажок так званої "днр" денис пушилін зник - його місцеперебування наразі невідоме.

Про це повідомив у своєму Телеграмі радник мера Маріуполя Андрющенко.

"Наші джерела підтверджують, що місцеперебування пушиліна невідоме. Він мав бути в Маріуполі на концерті на кістках. Потім разом з Іващенко їхати в бік узбережжя (знаємо куди). Але щось пішло не так. А де пушилін, не знає ніхто. Як цікаво складається", - зазначив він.

При цьому Андрющенко додав, що колаборант Костянтин Іващенко, призначений очільником окупаційної адміністрації Маріуполя, "теж нагострив лижі в бік Новоазовська, але його власна охорона прозоро натякнула, що в Новоазовськ за теперішніх умов він поїде лише в труні".

"То, маріупольці, Костянтина пару днів не побачите. Запой", - підсумував Андющенко.

Крайній раз керівник бананової "днр" пушилін виходив на звязок у соцмережах вчора — він виїхав з Донецька у невідомому напрямку, зробивши «заспокійливу» відеозаяву з машини. Відповідний ролик колаборант опублікував у своєму Telegram-каналі.

Ватажок бойовиків заявив, що у Лимані, який був звільнений підрозділами ЗСУ, спостерігається «складна ситуація». За словами Пушиліна, він залишається на зв'язку з окупаційними адміністраціями та колаборантами, і найближчим часом не планує висвітлювати бойові дії, оскільки це може «нашкодити» військам зс рф.

«Ситуація в Лимані залишається досить складною - як і в низці інших населених пунктів на півночі області. Тим не менш, я залишаюся на зв'язку з місцевими адміністраціями, екстреними службами та нашими підрозділами, – продовжив Пушилін, записуючи ролик у салоні автомобіля.

Під час відеозвернення ватажок бойовиків не уточнив, куди саме він прямує. Тому не виключено, що Денис Пушилін вирішив втекти з окупованого Донецька на тлі успішного просування ЗСУ.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev