Ракетний удар по Костянтинівці та обстріл Курахового: війська рф атакували Донеччину

Протягом доби рашисти атакували 10 населених пунктів Донецької області.

Наслідки російських обстрілів по Донеччині

За 3 січня росіяни вбили 1 мирного жителя Донеччині — у Кураховому. Ще 5 людей в області дістали поранення, повідомляє Донецька ОВА.

Ворог вдарив по містах Авдіївка, Гірник, Костянтинівка, Краматорськ, Курахове, Соледар, смт Велика Новосілка, селах Веселе, Кам’янка, Красногорівка.

Окупанти били ракетами, ЗРК «С-300», РЗСВ «Град», артилерією. Знищено та пошкоджено 7 цивільних об’єктів – житлові будинки та інфраструктуру.

Двох ракетних ударів зазнала Костянтинівка, пошкоджено будівлю підприємства, інформації про постраждалих не надходило. У Краматорську є поранений мирний житель після влучання ракети на околиці міста.

Курахове росіяни чотири рази обстріляли з артилерії. Загинула цивільна людина, є травмовані. Руйнувань зазнали щонайменше 2 багатоквартирні та 2 приватні будинки, магазин. Один поранений в Гірнику, пошкоджено приватне житло.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev