Росіяни обстріляли Слов’янськ: загинула 93-річна жінка

Російські окупанти здійснили обстріл Слов’янська на Донеччині. Відомо про одну загиблу та одну поранену людину.

Скріншот з відео Слов'янської міської ВА

Зранку 11 травня росіяни вкотре обстріляли Слов’янськ. Удар здійснили ракетами С-300, зокрема влучили на подвір'я приватного будинку. Також постраждали сусідні будинки, пошкоджені дах та вікна. Зокрема, дві багатоповерхівки також зазнали ушкоджень.

В результаті вже у лікарні померла поранена літня мешканка приватного будинку — про це «Вчасно» повідомив голова Слов’янської міської військової адміністрації Вадим Лях.

Жінка була 1930 року народження. Окрім того, за словами Вадима Ляха, до шпиталю звернулася ще донька загиблої, яка отримала поранення — вона також мешкала в будинку, в який влучила ракета.

До слова, Лях наголошує на важливості евакуації, зокрема каже, що за останній час кількість людей, які хочуть виїжджати, зменшується — виїжджають лише приблизно півтори тисячі на місяць. Попри обстріли, у місті лишається 48,5 тисяч мешканців.

«За день за програмою виїжджає по 10−15 людей. Але ще є ті, хто евакуюється власним транспортом, який ми зафіксувати не можемо. Тому приблизно за місяць загалом виходить півтори тисячі осіб», — повідомив він.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev