Росіяни намагаються оточити Лисичанськ - місто та села поруч знищують з авіації

Після захоплення Сєвєродонецька ворожа армія зосередила усі сили на захопленні останньої фортеці Луганщини – Лисичанська.

Наслідки російських обстрілів на Луганщині/фото Сергій Гайдай

Росіяни вели обстріли біля Вовчоярівки, Лоскутівки, Білої Гори, Верхньокам’янки, Золотарівки. Противник завдав авіаційного удару парою Су-25 в районі Білої Гори, повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

«Рашисти продовжують дотримуватися тактики «випаленої землі» - повторюються дії, як у випадку з Сєверодонецьком, який зруйновано на 90%. Орки просто знищують Лисичанськ, місто постраждало вже доволі серйозно. Вчора впала телевізійна вежа, палали багатоповерхівки. Мости, що ведуть до міста під обстрілами та мають пошкодження. На території лікарні знайдено тіло загиблого чоловіка», — повідомив очільник області.

Наостанок росіяни здійснили обстріл «Азоту» та полігону ДСНС в Сєвєродонецьку, відкрили вогонь по селищах Павлоград та Синецький.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev