Селищний голова, студент та місцеві ресторатори: нова добірка зрадників з Маріуполя

На жаль, список маріупольських зрадників поповнюють нові прізвища, люди різного статусу та професій.

Фотоколаж з фото з відкритих джерел

Добірку нововиявлених зрадників, які пристали на бік російських загарбників та просувають на окупованих територіях їхні ідеї, опублікувало маріупольське видання «0629.com.ua».

Нещодавно окупанти в Бердянську повідомили, хто із місцевого бізнесу підтримує російську владу. І виявилось, що у спонсорах тероризму не тільки деякий бердянський, а і маріупольський бізнес. Наприклад, у список потрапили власники ресторану «Модное место», яке останнім часом в Маріуполі мало назву «Сыто-пьяно».

Власниками ресторану є одні з найвпливовіших рестораторів Маріуполя Сергій Воз’янов та Максим Пустоваров. Окрім «Модного места», їм в Маріуполі належали в певних частках  «Диван», «Фрау Анна» та деякі інші відомі місця.

Тепер ці люди будуть розвивати бізнес під окупацією, фінансуючи російську армію і фактично спонсоруючи вбивство своїх земляків.

Ще один зрадник – зовсім молодий, студент Приазовського державного технічного університету Дмитро Гальчук. Він навчався на комп’ютерних науках в ПДТУ та так нічому і не навчився. Наприклад, не навчився виконувати закони країни, паспорт якої маєш. А ще не вивчив головний урок життя: зрадників не любить ніхто.

Ось зараз цей студент намагається перетягнути своїх одногрупників до Маріуполя, розповідаючи, як прекрасно жити у місті і який прекрасний виш в Маріуполі – ПДТУ. Але є маленький нюанс. Справжній вуз працює у Дніпрі, а фальшивка, на яку працює зрадник – лише фікція. 

Ще один зрадник - Анатолій Аврамов, колишній сільський голова с. Урзуф.

Фото з відкритих джерел Фото з відкритих джерел

Урзуф у складі незалежної України мав гроші, можливості та підтримку для того, щоб перетворитися на передовий курорт Азовського узбережжя. Грецький колорит, підтримка національної культури на всіх рівнях, гроші, розвиток туризму. Але чиновник визначив іншу долю для українського селища — посадив на відсоток весь місцевий бізнес і заробляє на кожному дозволі, яких при окупаційній адміністрації треба чимало. Щоб ти не захотів зробити,  - надай довідку, що маєш на це право. Але спочатку – дай хабаря.

Також є інформація, що саме Аврамов передав відомості щодо членів сімей та рідних військових ЗСУ. 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev