"Схід українського сонця": виходить друком книжка історії Донеччини та Луганщини від 2000-х до 2014 року

Авторка книги Катерина Зарембо у своїй книзі  "Схід українського сонця" розповідає про українські спільноти Донеччини та Луганщини, які діяли від початку 2000-х і до російського вторгнення 2014 року.

"Схід українського сонця": виходить друком книжка історії Донеччини та Луганщини від 2000-х до 2014 року

Зокрема, у книзі йдеться про культурні простори, студентські середовища, українське село та різноманітні релігії, які існували на Донбасі. 

"Ці спільноти були голосами нових, непострадянських Донеччини та Луганщини, вбудованих у всеукраїнський контекст; пробудженням приспаного (пригнобленого, винищеного, закатованого) українства", – йдеться в анотації до книги. 

Книга виходить у видавництві "Човен", де її можна замовити. Передпродаж діятиме після 20 грудня

Катерина Зарембо – українська дослідниця, викладачка та перекладачка, авторка книжок «Писати аналітику може кожен. Мистецтво переконливого тексту» (за участі Ірини Лапшиної, Ілони Сологуб, Тараса Доронюка, Анни Юрґен), 2021 рік.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev