«Справжній пункт незламності — на околицях Бахмута. Військові тут є новітніми кіборгами»: розповідь ізраїльського добровольця

Бахмутський напрямок наразі залишається одним із найпекельніших для наших військових. Захисники мужньо відстоюють наші позиції, попри холод та нелюдські умови.

Фото з архіву бійця з позивним "Бургер"

Відтак, ізраїльський доброволець з позивним «Бургер», який воює у роті «Примара» в складі Бригади швидкого реагування Національної гвардії, у своєму Телеграм-каналі поділився тим, що відбувається зараз на Бахмутському напрямку. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зі страйкболу на справжню війну з російським спецназом та кадирівцями: українець з Ізраїлю про захист Сєвєродонецька

За словами бійця, битва за Бахмут — це пекло. Наші військові, які стоять і не здають позиції, є новітніми кіборгами, і уявити, що тут відбувається не вийде, якщо ви не військовий. Хоч на думку, «Бургера» і військовим буде важко осягнути всю суть подій, які стаються. 

«Просто знайте, справжній пункт незламності він тут. На околицях Бахмута. Він мерзне по посадках, розтирає задубілі руки над окопною свічкою, довбає промерзлу землю тупим заступом і гризе заледенілий сухпай. Він набиває магазини і ленти, корегує арту, возить по розбитим авіацією дорогам 300-х і 200-х і не спить днями, розриваючись між радєйками. А ще він стріляє. Стріляє з калашів і арок, з кулеметів, з гранатометів, з танків, бронетехніки, саушок і мінометів. Стріляє вдень і вночі, прицільно і на подавлення.

Сотні тисяч кавалків смерті щодня розлітаються в усі сторони по донецькій землі. І деякі з них знайшовши свою ціль або підтверджують його незламність, або відкушують його шматочок. Тому що ми і є той самий пункт незламності. Той самий пункт, що дозволяє вам нити про відключення світла, дороговизну цін і втомленість війною».

Той пункт незламності, який використовують для піару «савєцкі» генерали та політики, додає «Бургер» і підсумовує: «Ми зробимо все, щоб цей пункт не зламався. Тому що інакше не можемо. Тому що це — шлях воїна. І колись про цю битву будуть знімати кіно і писати книжки. А зараз вперед бл*, чергування ще ніхто не відміняв».

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev