У районі Кремінна-Сватове частина направлених «мобіків» у перший же вечір втекла по посадках, — InformNapalm

Кадровим російським військовим поставили завдання відловлювати «чмобіків» по посадках.

Ілюстративне фото: Reuters

HUMINT-джерела міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm надали цікаві дані щодо 138-ої окремої гвардійської мотострілецької бригади рф. На даний час підрозділи цієї бригади перебувають у районі Кремінна-Сватове.

Так, до бригади призначено нового командира. Особовий склад не вдоволений командиром і в розмовах між собою вояки бажають йому смерті, але самі не наважуються його знищити і списати на нещасний випадок. 

До підрозділів на передовій прибуло підкріплення з мобілізованих. «Частина „мобіків“ втекла в перший же вечір після їх прибуття на фронт у напрямку кордону, кадровим військовим поставили завдання відловлювати „чмобіків“ по посадках», — повідомляє спільнота. 

Кадрові військовослужбовці скаржаться своїм родинам, що немає обліку ведення бойових дій, а це, своєю чергою, негативно позначається на виплатах матеріального забезпечення.

Є проблеми з логістикою, підвезення їжі часто затримується.

До речі, сьогодні Генеральний штаб ЗСУ повідомив, що мобілізація та перекидання противником резервів не дають можливості здолати супротив захисників і захисниць нашої країни. Тим часом, в росії продовжуються бунти серед мобілізованих. Так, за наявною інформацією, на одному з навчальних полігонів східного військового округу, через низький рівень забезпечення, недотримання санітарних норм, неналежне харчування та відсутність нормальних умов для проживання, понад сто мобілізованих відмовляються виконувати будь-які накази командування та залишати казарму.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся! 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev