Вбивства людей і руйнація інфраструктури: росія нанесла 15 ударів по Донеччині

Упродовж доби армія рф зруйнувала та пошкодила 18 цивільних об’єктів на Донеччині – оселі та інфраструктуру. Є загиблі й травмовані.

Наслідки російського обстрілу Краматорська

За 26 жовтня стало відомо про 3 мирних жителів Донеччини, убитих росіянами — у Бахмуті. Ще 2 людини за вчора отримали поранення.

Окупанти вдарили по 8 населених пунктах - містах Авдіївка, Бахмут, Краматорськ, смт Велика Новосілка, селах Дружба, Хромове, Архангельське, Ямполівка.

Рашисти знищували Донеччину артилерією, РСЗВ «Ураган», мінометами.

Зруйновано та пошкоджено 11 житлових будинків, приміщення колишнього цегляного заводу, будівлю фармацевтичної компанії, технікум, господарчі споруди, гаражі.

Без зупину окупанти б’ють по Бахмуту. Внаслідок артилерійських атак загинули цивільні мешканці. Пошкоджено об’єкти інфраструктури, 6 приватних та 2 багатоквартирних будинки.

Вночі росіяни завдали удару по Краматорську — пошкодили нежитлові приміщення та колишнє підприємство. За попередньою інформацією, жертв нема, критична інфраструктура не постраждала.

На Лисичанському напрямку тривають масовані обстріли Лиманської громади — знову страждають Торське і Зарічне.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev