Вдарили по школах ракетами "С-300": Донеччина зазнала 29 обстрілів росіян

Армія рф знову поцілила в житлові будинки, школи, цивільну інфраструктуру й комунікації. Серед мирного населення є вбиті та поранені.

Наслідки російських обстрілів на Донеччині

За 30 серпня росіяни вбили 4 мирних жителів Донеччини: 2 у Кліщіївці, 1 у Бахмуті та 1 у Корсунівці. Ще 2 людини отримали поранення.

Ворог обстріляв 17 населених пунктів – міста Дружківка, Краматорськ, Слов’янськ, Красногорівка, Авдіївка, Бахмут, Курахове, смт Очеретине, села Георгіївка, Корсунівка, Карлівка, Тоненьке, Степанівка, Іванівське, Майське, Піддубне, Піскунівка.

Рашисти вели вогонь з артилерії, ЗРК «С-300», реактивних систем «Град», «Ураган», «Смерч», скидали на мирні квартали ракети. 

Знищено та пошкоджено 47 цивільних об’єктів, з них 29 - житлові будинки.

Учора російські війська атакували Дружківку чотирма ракетами із ЗРК «С-300». Руйнувань зазнали дві школи, палац спорту, будівля та автомобіль ДСНС. Сьогодні вночі ракетними ударами ворог вразив Краматорськ і Слов’янськ, де пошкоджено, відповідно, чотири та п’ять мирних будинків. Інформація про постраждалих уточнюється.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev