ВІДЕО 18+. Під Бахмутом українські воїни взяли в полон рецидивіста-«вагнерівця»: одкровення найманця

Найманець третього російського штурмового загону мав відбути 15 років покарання в кемеровській колонії. Натомість потрапив в полон під Яковлівкою на Донеччині і тепер радить «братві» не їхати в Україну. 

Під Бахмутом українські воїни взяли в полон рецидивіста-«вагнерівця»: одкровення «чмобіка»

Сорокап’ятирічний мешканець Кемеровщини, що на росії, відсидів за розбій два з п’ятнадцяти років у виправній колонії та був мобілізований до рядів «другої непереможної» армії світу у вигляді гарматного м’яса, про що сам розповів на камеру після того, як потрапив у полон.

«Приехали мы не на работу, а пушечным мясом. Я ходил, проверял минные поля и вызывал огонь на себя — проверял, где огневые точки», — ділиться полонений Олександр Шаліч із позивним «Геліон». 

На момент призову розбійник-рецидивіст знаходився у СІЗО за відмову від робіт та нанесення тілесних ушкоджень. Звідти був завербований до ПВК «Вагнер», яких на відео називає неробами, проте нарікає, що саме вони отримують гроші, а такі як він — хіба що у випадку, коли пощастить вижити. 

Злочинець наводить інформацію, що наступна хвиля мобілізованих засуджених складатиметься з найнижчої тюремної касти так званих «петухов» — тобто пасивних гомосексуалістів. 

«Вчасно» публікує ексклюзивне відео одкровень окупанта. Обережно, у відео — багато ненормативної лексики та тюремного жаргону. 

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev