ВІДЕО. 71-ша єгерська бригада вщент розбила групу «вагнерівців» поблизу Бахмута

71 окрема єгерська бригада Десантно-штурмових військ ЗС України знищили групу окупантів ПВК «Вагнер» у районі Бахмута Донецької області.

ЗСУ вщент розбили групу «вагнерівців» поблизу Бахмута

«Розбиті вщент. Група «вагнерівців» тепер не може себе зібрати докупи. У прямому сенсі», — йдеться о описі оприлюдненого відео ефектного знищення окупантів.

Як розповідає 71 окрема єгерська бригада Десантно-штурмових військ ЗСУ, на позиціях поблизу Бахмута найманці з приватної компанії «Вагнер» добротно окопалися і замаскувалися. Однак всі роботи вели під пильним наглядом наших воїнів.

«Як тільки орки задумали ротацію, їх несподівано накрили потужним вогнем. Працювала польська гаубиця “Краб”, а її очима стали єгерські пташки — БПЛА», — кажуть бійці.

Скільки росіян не повернуться додому — до деталей порахувати вже не вдасться. Видно, що один із групи вижив.

«Напевне, наші артилеристи його залишили, щоби він складав легенди про їхню влучність для решти росіян. До речі, як правильно — решти чи рештків?» — жартують у ЗСУ.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev