ВІДЕО. «Бахмут ви ніколи не візьмете»: ЗСУ знищують ворога та передають «привіт» росіянам, які пишуть про здачу міста

Саме на Бахмутському напрямку зараз тривають найзапекліші  та найкровопролитніші бої. Але ЗСУ стійко боронять місто від окупантів.

«Бахмут ви ніколи не візьмете»: ЗСУ знищують ворога та передають «привіт» росіянам, які пишуть про здачу міста

На околицях Бахмута безперестанку тривають бої —  ворожа піхота штурмує підступи до міста. По самому Бахмуту теж регулярно прилітає. Без перебільшення, на сьогодні це найгарячіша точка на усій ділянці фронту. Але ЗСУ тримаються і дають бій, знищуючи ворога.

«Нікуди ви не зайшли і нікуди ви не зайдете. І Бахмут ви ніколи не візьмете»!, — воїни України записали чергове мотиваційне послання для українців і запевнили, що всі повідомлення в російських пабліках, про успіхи на цьому напрямку — не відповідають дійсності.

Російські війська усе літо, осінь та у грудні продовжували спроби просунутися в напрямку Бахмута та в районі міст Авдіївка-Донецьк і захистити свої позиції на заході Донецької області.

Відео з Бахмута записав й інший військовий ЗСУ — з позивним Мадяр. Він також просить українців не «вестися» на чутки про здачу міста-фортеці.

9 грудня президент Володимир Зеленський заявив, що ситуація на фронті лишається важкою. Російські війська фактично повністю зруйнували Бахмут.

Місто стало для росії найважливішою в ідеологічному та політичному плані ціллю, але ні ресурсів, ні мотивації солдат рф та ніякої їхньої кількості не вистачить, щоб прорвати героїчну оборону ЗСУ.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev