ВІДЕО. Батьків вбив російський снаряд, а сам лишився під обстрілами: історія порятунку 8-річного Богдана з Бахмута

Родина Богдана з Бахмута загинула від снаряда, який несподівано розірвався. Його мама була на 7 місяці вагітності, а сам хлопчик лишився жити в районі, куди практично не було доступу.

Богдану 8 років. Він залишився сам у районі під обстрілами в Бахмуті. Батьки хлопчика залишили сина під наглядом знайомої, а самі пішли на похорон до родича. У цей момент поряд вибухнув снаряд – подружжя загинуло від осколкових поранень. Мати Богдана була на 7 місяці вагітності.

Коли хлопчик дізнався, що батьки загинули, то втік від сусідки, схопив велосипед і поїхав на те місце. Тіла пролежали на вулиці декілька днів, бо ворожі обстріли не припинялися, і забрати їх було неможливо.

Район, де мешкав хлопчик був під постійними ударами росіян, а шляхи до нього зруйновані, дістатися туди майже неможливо. В поліцію надійшла інформація, що у Бахмуті є дитина, яка потребує екстреної евакуації. Правоохоронці організували рятувальний рейс.

Дорога для рятувальників була важкою, частину шляху довелося долати пішки, залишивши броньоване авто. Дитину знайшли в сусідки, яка прихистила малого Богдана.

Хлопчику допомогли зібрати речі, вивезли з небезпечного району та нагодували. Втамувати душевний біль хлопчику допомагав постійний помічник поліцейських – такса Рем.

Зараз життя дитини в безпеці. Його забере до себе рідна тітка.

Поліція Донеччини закликає мешканців Бахмутського району евакуюватися.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev