ВІДЕО. ЗСУ влаштували справжнє пекло окупантам та вщент розгромили російську техніку

Село Павлівка у Донецькій області та його околиці стали ледь не однією з найбільш гарячих точок фронту. Росіяни безуспішно намагаються атакувати позиції ЗСУ — українські військові нищать російську техніку та окупантів.

ВІДЕО. ЗСУ влаштували справжнє пекло окупантам та вщент розгромили російську техніку /фото з відкритих джерел

Військова кореспондентка Юлія Кирієнко опублікувала кадри, на яких видно, як ЗСУ вщент розбивають  російську техніку та нищать окупантів у районі села Павлівка на Донеччині.

Колосальних втрат окупантам завдала 72 окрема механізована бригада імені Чорних Запорожців, яка боронила Київ, Бахмут, а тепер нищить ворога під Вугледаром.

Прорвати нашу оборону фронту біля Вугледару намагалась 155 бригада морської піхоти Росії, яка нищила Маріуполь. У Павлівці вона була розтрощена вщент нашим військом.

За інформацією журналістки, російського підрозділу від 30% до 70% безповоротних втрат.

Нагадаємо, що Вугледар залишається однією з найгарячіших точок на лінії фронту  на Донеччині. Це плацдарм, який потрібен українським військам для руху на Волноваху та Маріуполь. Так, якщо ЗСУ просунуться ще на 10 – 15 кілометрів від сусіднього села Павлівка, то зможуть влучати по важливій для росіян залізниці.

Мовиться про залізничне сполучення, яке після "бавовни" на Кримському мосту рятує все лівобережне угруповання окупованих частин Херсонщини та Запоріжжя.

За словами військовослужбовця ЗСУ та громадського діяча Євген Карася, російські загарбники вже мають недостатню кількість снарядів, екіпірування та провізії. А після влучань по цій залізниці нестача забезпечення набуватиме критичних об'ємів.


 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev