Ворог концентрується на Донеччині та Луганщині, щоб побудувати нову лінію фронту, - військовослужбовець ЗСУ Біщук

Військовослужбовець ЗСУ Віктор Біщук зазначив, що противник стягує сили на Східному напрямку в районі населених пунктів Лиман та Сватове.

Після контрнаступу ЗСУ на Харківщині, на Луганському та Донецькому напрямках посилилися артобстріли та авіаційні обстріли.

Ворог намагається порушити координацію українських військових й зруйнувати командні штаби, але йому це не вдається, тому що точне місцеперебування залишається таємницею для ворога. Про це військовослужбовець ЗСУ Віктор Біщук  розказав в ефірі телеканалу "Еспресо".

За його словами, росіяни поспіхом тікали з Харківщини й ті, хто не потрапив у полон, зараз концентруються на Донеччині та Луганщині.

"Противник будує нові лінії оборони та намагається укріплюватися, щоб створити нову лінію фронту. Ми тримаємо вогневий вплив над ворогом", - підкреслив Біщук.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev