Залізничник, який став на захист України: Артем Кикош поліг у боях на Краматорському напрямку

Залізничник за професією мужньо боронив нашу країну від російського агресора.

29 років назавжди: десантник Артем Кикош поліг у боях на Краматорському напрямку

Артем Кикош почав працювати монтером колії на станції Пологи. Молодий, енергійний, завжди позитивно налаштований, він швидко знайшов зі всіма колегами спільну мову, йдеться у дописі Укрзалізниці. 

У січні 2021 року Артем прийняв важливе для себе рішення: уклав контракт із ЗСУ. Хоча до того проходив строкову службу в ракетних військах, обрав десантно-штурмові війська. Перший політ, перший стрибок — він з гордістю розповідав родині про свою службу.

З початку війни повітрянодесантна бригада, де служив залізничник, стійко захищала Україну на найгарячіших рубежах. В одному з боїв Артем отримав поранення. З госпіталя — одразу ж до побратимів. 

У вересні-жовтні десантники стримували ворога на Краматорському напрямку. Там, поблизу села Тетянівка, 8 жовтня при виконанні військового обов’язку Артем загинув. У грудні цього року йому б виповнилося 30 років…

У Артема залишився п’ятирічний син Олексій. Про батька-героя йому розкажуть рідні: мама, бабуся Наталія Василівна, дядько Сашко та тітка Анна. І, звісно ж, про його мрію, щоб Україна здобула перемогу, вся родина повернулася у рідні Пологи.

Вічна пам'ять Герою!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev