Здійснити мрію та допомагати тваринам, попри війну: ветеринар із Покровська збирає кошти на відкриття ветклініки

Чоловік відкрив збір благодійних внесків, аби реалізувати власну справу — відкрити клініку для тварин. Більша частина суми вже зібрана, однак через війну та ріст курсу долара ветеринар потребує підтримки.

Здійснити мрію всього життя: ветеринар із Покровська збирає кошти на відкриття власної ветклініки

Олександр Вардовський вже 10 років працює ветеринаром-хірургом. Працював на Донбасі, у Покровську та Мирнограді, тут і рятував життя й здоров’я тварин, зокрема й безпритульних. До сьогодні він продовжує надавати консультації та поради волонтерам в онлайн та офлайн форматі.  

Чоловік розповідає, що мрія всього його життя — відкрити власну ветклініку. Більшу частину грошей пан Олександр зібрав за роки роботи, однак війна внесла свої корективи, і тепер плани не здаються такими близькими через ріст курсу долара. Відтак, перед чоловіком зараз стоїть вибір: або робити ремонт і бути без обладнання, або купувати обладнання і бути без клініки.  

«Зараз я не можу надавати той обсяг роботи, який я зміг би. Це відбувається тому, що не всі власники клінік зацікавлені в розвитку та справжній допомозі тваринам. Тобто не всі власники клінік — ветеринари, як правило, це просто бізнесмени.

Таким чином, не всі хочуть, наприклад, аби у їхніх клініках був стаціонар, який може бути цілодобовим. Зокрема, мені не подобається, що волонтерам роблять малі знижки. Вони мають все ж платити менше за банальні операції», — пояснює свою мотивацію до відкриття лікарні для тварин Олександр. 

Чоловік каже, що вже давно постановив собі відкрити приміщення, де б змогли помагати тваринкам. А мрію треба пробувати реалізувати, попри важкі часи та війну. Клініку ветеринар хоче відкрити на Заході України.

Зараз до потрібної суми йому бракує близько 400 тис. гривень, тому, аби швидше наблизитись до мети, відкрив збір благодійних пожертв. Зі свого боку Вардовський дає обіцянку зробити доступнішими операції з кастрації чи стерилізації улюбленців. Звіти та фото і відео будуть у відкритому доступі на сторінках лікаря та клініки. 

Долучитися до збору благодійних внесків можна за реквізитами: 
4731219121306124 ПриватБанк  
4149500164358148 Райфайзен 
[email protected] PayPal

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev