Зруйнований міст зі Святогірська до Лаври планують розпочати відновлювати навесні

Міст через Сіверський Донець зі Святогірська до села Тетянівка та Святогірської Лаври на Донеччині потребує реконструкції, яку планують розпочати весною наступного року.

Наразі працюють над проєктною документацією, розповів заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко у Телеграмі.

"Донеччина, Святогірськ. Міст через Сіверський Донець, який веде з міста до села Тетянівка та Святогірської Лаври. Він повністю зруйнований внаслідок бойових дій. Вже проведене спеціальне обстеження. Висновок - потрібна реконструкція", - зазначив він.

Тимошенко поінформував, що зараз тривають роботи з розробки проєктної документації.

За його словами, у планах обласної влади розпочати реконструкцію навесні 2023 року.

Заступник очільника ОП запевнив, що усі роботи проводитимуть з огляду на безпекову ситуацію.

Водночас він зауважив, що нині тут облаштовано тимчасовий об’їзд.

Нагадаємо,  українські Сили оборони 12 вересня звільнили місто Святогірськ на півночі Донецької області від російських загарбників.

ЧИТАЙТЕ: ВІДЕО. “На нашому городі могила – не знаємо, хто там лежить”, - мешканці Богородичного про наслідки російської окупації

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev