ЗСУ знищили командний пункт чеченців у Рубіжному - Гайдай

Українські військові обстріляли командний пункт, який чеченські бойовики обладнали в Рубіжному на Луганщині.

Втрати ворога там з'ясовують, заявив голова обласної військової адміністрації Сергій Гайдай в Тelegram 12 червня.

Окрім того, за останні дні маємо ще дві подібні "вечірки" в Луганській області.

"Це знищення бази "вагнерівців" у Стаханові. Там один тільки вижив. І знищення певної кількості російських військових, які намагалися провести нараду в Будинку хіміків", - додав Гайдай.

Зауважив, що здійснити три атаки вдалося завдяки злагодженій роботі спецпризначенців та артилеристів Збройних сил України.

"Є три факти злагодженої роботи спецпризначенців та ЗСУ, а саме – артилерії. Це знищення вагнерівців у Стаханові, там один тільки вижив; це знищення командного пункту чеченців у Рубіжному, зараз з'ясовуємо втрати ворога; і знищення певної кількості російських солдатів, які намагалися провести нараду в Будинку хіміків у Сєвєродонецьку", – сказав голова ОВА.
 

Гайдай повідомив також про зруйнування ворожою артилерією вже другого мосту через Сіверський Донець, що з’єднували Сєвєродонецьк з Лисичанськом. Третій міст, що залишився, посилено обстрілюють.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev