Анастасия Приходько после нескольких поездок в зону АТО отказалась от песни "Мамо", с которой выступала от России на Евровидении

«Для мене ця пісня загубленна назавжди», — после визитов в зону АТО, на концерте «Герої не вмирають» в Ровненской области, Анастасия Приходько вычеркнула из своего репертуара песню «Мамо».

Анастасия Приходько/ hochu.ua

«Дорогі мої друзі, хочу подякувати Вам за підтримку мого нового існування, за те, як тепло ви сприйняли мої пісні, мою музику, — написала певица на своей странице в Фейсбук, передает ИА «Вчасно». — Я все буду робити для того, щоб народитися в Україні як співачка , я все почала з початку, всі знають, що мій шлях розпочався саме з Росії і як співачка я народилася саме там! І всі дізналися, що я є.

Але, мені від Росії нічого не треба — ні слави, ні визнання, і головне, що вони кажуть що " наша"! Ні, я — Українка, моє прізвище Приходько! І коли я вперше у житті заспівала власні пісні, я зрозуміла, що можу достукатися до Ваших сердец саме моїм баченням світу у текстах.

Ви дали мені нове життя своїми оплесками,і коли на біс я заспівала власну пісню " А там", я зрозуміла, що можу як мала дитина ходити сама без підтримки, і цих емоцій я Вам не передам, я вдячна Вам за це!

І відтепер я офіційно відмовляюсь від пісні " Мамо"! Я більше її не співатиму на своїх виступах! Я зрозуміла це на концерті у Кузнецовську, просто її викреслила коли складала програму. Чому? Тому що я представляла с цією піснею Росію, і для мене ця пісня загубленна назавжди, я її більше не відчуваю, не розумію, а обманювати Вас і видавати фальшиві емоції не можу!!!

Я хочу народитись, як співачка в Україні, тому мені зараз дуже потрібна Ваша підтримка! Все, що я роблю — роблю для Вас! Дякую, що ви у мене є! Щиро і назавжди Ваша, Анастасія Українка Приходько!».

Напомним, что в апреле певица, известная своими патриотическими взглядами и активной гражданской позицией, посетила бойцов в Авдеевке и выступила с концертом для десантников в Константиновке Донецкой области. В 2014 Анастасия Приходько активно гастролировала в зоне АТО с концертами «Поддерживаем своих».

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev