ФОТО. У прифронтовому Покровську нагородили учасників боїв за Дебальцеве

У Покровську Донецької області пройшов захід до третьої річниці дебальцевської операції.

У Покровську Донецької області пройшов захід до третьої річниці «Дебальцевської операції»

Сьогодні у Покровську пройшло нагородження учасників «Операції Дебальцево». У ході заходу троє військовослужбовців – Любомир Олеськів, Данило Луцюк та Артем Гриб отримали пам’ятні знаки учасників подій, повідомляє ІА «Вчасно».

Також посвідченнями учасників бойових дій у Дебальцево були нагороджені медики-добровольці ДУК ПС Тетяна Тучук та Юрій Савчук, які рятували житті бійців на передовій.

З вітальними словами до військових звернулись військові командири, члени спілки воїнів АТО Покровського району та представники Покровсько-Ясинуватського військкомісаріату.

«Війна - це не просто слово, це те, що віднімає у матерей синів, це те, що забирає у дітей батьків, це те, що у коханих віднімає найдорожче, — звернувся до присутніх військовий комісар Валерій Бєляєв. – Сьогодні такий день, коли ми пам’ятаємо про загиблих і шануємо живих. Перед нами стоять хлопці, які бачили смерть в обличчя, вони її прогнали, вони її перемогли і повернулись додому, повернулись непереможними, це – герої».

Самі герої Дебальцево відмітили, що у ці роковини їх переповнюють тяжкі емоції і спогади про втрачених друзів і товаришів.

Привітати героїв прийшли військовослужбовці, волонтери, учнівська та студентська молодь.

Наприкінці заходу всі бажаючі долучились до підписання прапора, який передадуть бійцям АТО на передову.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev