У волонтерів Дружківки шахраї вкрали грантові гроші, що були призначені для шкільного проекту

Гроші міні-гранту від благодійного фонду у волонтерів Дружківки Донецької області шахраї вкрали через інтернет.

Фото з відкритого джерела

На кошти гранту громадські активісти мали закупити пластикові контейнери для роздільного сортування сміття у школах та садках Дружківки, передає ІА «Вчасно».

Міні -грант волонтери отримали від благодійного фонду. Він складав понад 13 тисяч гривень. Ємності мали закупити через інтернет-магазин. Коли кошти були перераховані, інтернет-продавець вимкнув телефон. Волонтери разом із вчителями намагалися два дні дозвонитися, але марно. Прочитавши відгуки у мережі інтернет зрозуміли – їх кошти потрапили до рук шахраїв. Назбиравши чималу кількість клієнтів, ті зібрали кошти й зникли.

«Нам не вистачає 9 тисяч гривень. Ми звертаємось до всіх небайдужих, допомогти реалізувати нашу ідею, - розповіла координатор громадської організації Світлана Агаджанян. — Чотири тисячі ми вже маємо, але цього для придбання двох пластикових місткостей нам не вистачає».

Волонтери зазначають, долучившись до роздільного сортування, учні вчилися б не тільки заробляти кошти, а я бережно ставитися до природи.

Наразі подано заяву до поліції Донецької області. Якщо шахраїв знайдуть, їм загрожує до 8 років позбавлення волі.

Підтримати волонтерів Дружківки: 4149497833400247 Агаджанян Світлана Сергіївна або рахунок організації ГО «Україна можливостей» Код ЄДРПОУ 39749051 Р/р 26002010728700 в ПАТ "КРЕДОБАНК" код банку 325365 Призначення платежу: добровільні внески на статутні цілі.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev