Як дізнатися про рідних, зниклих безвісти під час війни: алгоритм дій

Для близьких родичів та членів сім’ї, які розшукують рідних, розроблено алгоритм дій про визнання особи зниклої безвісти.

Ілюстративне фото: 24 канал

Дізнатися про те, що особа вважається такою що зникла під час воєнних дій за особливих обставин можна за телефоном довіри МВС: +38 089-420-18-66.

Для близьких родичів та членів сім’ї, які розшукують рідних, розроблено алгоритм дій про визнання особи зниклої безвісти.     

Якщо громадяни не мають інформації про місце перебування родича, то вони можуть звернутися до Національного інформаційного бюро за коротким номером 1648, міським номером (044) 287-81-65 чи заповнити відповідну форму для запитів на сайті nib.gov.ua.

Також можна звернутися із заявою про розшук особи, зниклої безвісти до найближчого територіального органу Національної поліції України, надіслати запит поштою, зателефонувати на телефон 102 (цілодобово) або на телефон гарячої лінії (0894) 200-18-67.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!  

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev