"Включи васю" або "пизд*нись з танка": лайфхаки росіян для втечі з війни в Україні

Служба безпеки України зібрала підбірку нових "лайфхаків", які російські військові використовують заради втечі додому.

топ лайфхаків окупантам для втечі від родичів/Фото: REUTERS / Chingis Kondarov

Серед них: "включить васю", "зламати руку, зіскочивши п'яним з танка", "самостріл на марші". Про це повідомила пресслужба СБУ, оприлюднивши кілька перехоплених телефонних розмов окупантів із рідними.

"Останнім часом перехоплення СБУ свідчать, що окупанти деморалізовані та вважають війну в Україні справжнім пеклом. У частини з них переважають думки, як втекти додому. І вони, не приховуючи, обговорюють це з родичами", – ідеться в повідомленні.

В одному з перехоплень мати радить синові симулювати психічний розлад.

"Йди в медпункт. Кажи, що мене сильно болить голова, тисне там на вуха, мені здається, що зі мною хтось розмовляє, я вночі прокидаюся, і ... натягувати каску на очі, зрозумів?.. Дайте мені яку-небудь таблетку, мені погано, у мене сильно болить голова, коротше, щоб ти, типу, включав васю", – каже мати загарбника.

А ось іншому окупанту друг запропонував безболісно зламати руку:

"Нажрись і з танка пизд*нись. Головне, щоб шию не зламав. Стрибай, як щучкою у воду".

"А контрактники елітної "краснознаменної" 39-ї окремої мотострілецької бригади просто на марші прострілювали один одному м'які частини тіла, щоб не було наслідків для здоров'я", – додали в СБУ.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev