Освітянки-колаборантки з Марківки конкурують за місце директора гімназії 

У тимчасово окупованій Марківці розгортаються баталії між двома зрадницями України: обидві вислужуються перед псевдовладою селища, аби отримати омріяну посаду директора місцевої гімназії. 

Людмила Жлуднєва та Юлія Тимошенко

Марківчанка Юлія Тимошенко обіймає посаду заступниці директора з виховної роботи Марківської школи — таку саму, як і до повномасштабного вторгнення. Була активною членкинею команди Сергія Шахова, виступаючи в громаді під політичним прапором партії «Наш Край». На бік окупантів перейшла з перших днів окупації. 

«Влаштовує на роботу в школу своїх родичів. Дочку, яка навчається в сільгосптехнікумі — бібліотекарем. Виїдає з роботи завгоспа, щоб влаштувати туди старшу дочку, яка помічена на прогулянках з «лнрівцями», поки чоловік воює, або ж свого чоловіка, що має проблеми з алкоголем», — повідомляють у соцмережах місцеві мешканці. 

Колежанка-зрадниця Людмила Жлуднєва була вчителем англійської мови Марківського ліцею «КРОК». Зараз також працює на «лнр». Перед нападом та перші декілька місяців війни перебувала в сина в ростові, рф. 

«По документах перебувала на лікарняному.... Після приходу окупантів в Марківку приїхала і стала заступником директора Марківської гімназії. Навесні проводила уроки російською мовою, писала доноси на колег та активно здавала тих, хто був патріотично налаштований. Погрожує батькам учнів позбавленням батьківських прав, якщо діти не підуть навчатись за «новою» програмою. Ця людина носила вишиванки, проводила патріотичні заходи, а тепер прославляє агресора!», — обурюються місцеві. 

За інформацією від джерел на окупованій території, Тимошенко та Жлуднєва конкурують між собою, адже хочуть отримати одну і ту саму посаду — стати директорками гімназії. Наразі позаочі «топлять» одна одну перед самопроголошеною місцевою псевдовладою.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!  

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev