Бізнес підтримує людей: підприємство «Крамтехцентр» виготовить 1000 пічок для жителів Краматорська

Підприємство з Краматорська виготовить 1000 буржуйок для краматорців, аби допомогти їм у холоди. 

Бізнес підтримує людей: підприємство «Крамтехцентр» виготовить 1000 пічок для жителів Краматорська

«Крамтехцентр», який навесні релокувався до Дніпра, отримав замовлення від Краматорської міської ради на виготовлення 1000 металевих печей для опалення будинків.

«Ми вже розпочинаємо виготовляти ці печі для опалення. У народі їх називають буржуйками. Враховуючи відсутність газу на Донеччині, така піч може бути частковим вирішенням проблеми опалення восени та взимку у приватних будинках», — говорить директор та співвласник підприємства Максим Коротун.

Зараз на підприємстві готуються до серійного виробництва печей. Таку буржуйку можна топити дровами, також вона матиме варочну поверхню, що дозволить готувати їжу на ній.

Таке замовлення дозволить завантажити роботою працівників та своєчасно виплачувати їм заробітну плату, що особливо важливо в умовах війни.

Нагадаємо, нещодавно на машинобудівному підприємстві виготовили редуктор для замовника з гірничо-видобувної галузі України. Також готують чергову партію спеціальних контейнерів для замовника з Австрії. Цього партнера отримали завдяки фахівцям Проєкту «Економічна підтримка Східної України» у 2021 році і вже відправили кілька партій контейнерів.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!  

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev