Залишив Костянтинівку без оборони: мера міста взяли під варту

Мера Костянтинівки, якого підозрюють у заволодінні чужим майном та службовому підробленні, взято під варту.

Олег Азаров, який був мером Костянтинівки до квітня 2022 року/фото з відкритих джерел

Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення 496 200 грн застави меру Костянтинівки, повідомляє Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил.

В ході досудового розслідування встановлено, що на початку квітня 2022 року мер Костянтинівки замість виконання завдань територіальної оборони міста заволодів оборонними коштами у сумі понад 363 тис. грн.

Мер разом з керівником місцевого комунального підприємства, не здійснивши жодних будівельних робіт із влаштування захисних об’єктів міста, заволоділи бюджетними коштами міськради у сумі понад 363 тис. грн. Підозрювані розпорядились ними на власний розсуд.

Нагадаємо, до створення в місті військової адміністрації, місто очолював Олег Азаров. Він був обраний від забороненої проросійської партії «Опозиційна платформа — За життя». 

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!  

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev